Podporte nás 2% z vašich daní

 
123.jpg

Napriek dobe, v ktorej sme sa ocitli, máme naďalej ambíciu medializovať architektúru širokej verejnosti. Vašu pomoc si preto veľmi ceníme a vážime. Podporte našu činnosť aj v tomto roku darovaním 2% z vašich daní.

Noc Architektury je multižánrová platforma poskytujúca náhľad do centra diania na fakulte. Predstavuje večernú udalosť, kedy sa celý objekt fakulty zmení na krajinu plnú vystavených ateliérových prác študentov a to s hlavným cieľom - ukázať odbornej a širokej verejnosti výsledky tvorby širokého spektra projektov vytvorených na pôde fakulty architektúry za posledný semester.

Zámerom Manifestu, malého mestského festivalu, ktorá je tradíciou už od roku 2013, je privítať prvákov na Fakulte Architektúry zaujímavým programom, predstavením školy a jej priestorov. Medzi sprievodný program patrí burza skrípt, materiálov, alebo študíjní poradcovia. Malý mestský festival nemôže ostať bez hudby, návštevníkov zabavia lokálne začínajúce kapely či Dji.

Dokumentárny seriál IKONY o generácii architektov, ktorá v druhej polovici 20. storočia formovala tvár slovenských miest, aj obraz architekta ako nekompromisnej osobnosti.

Údaje občianskeho združenia

Občianske združenie Noc architektúry
Medzierka 13
811 01 Bratislava
IČO : 42358141